Lancering TOF magazine 6 + Grôôs

Het was weer het wachten waard… TOF magazine 6 is uit! Donderdag 14 juni werd het magazine – op uiteraard toffe wijze – gelanceerd bij restaurant Molenzicht in Ouddorp. En nu was het niet alleen het magazine dat werd gepresenteerd aan de aanwezige sponsors en vrijwilligers… Ook een heus eigen TOF-biertje (in samenwerking met Solaes) met de naam ‘Grôôs’ werd met applaus ontvangen.

Grôôs
Het team van Trots op Flakkee is weer erg trots op de nieuwe editie van het magazine. Maar daarnaast ook zeer ‘grôôs’ op het feit dat de beste brouwers van Nederland een TOF biertje wilden brouwen. De naam is gekozen na een oproep op de Facebookpagina van Trots op Flakkee. Hans Maliepaard en Jeroen Breen kwamen allebei met de suggestie ‘Grôôs’. En dat past er helemaal bij! De smaak? Het biertje drinkt lekker weg, met als ‘ingrediënten’ TOF-fee en vanille. Grôôs is vanaf nu te proeven bij Solaes.

Magazine
Voormalig profielrenner Koos Moerenhout poseert in ‘Trots op Flakkee – wielertenue’ op de voorkant van het blad. De geboren Achthuizenaar had ook tijdens de lancering een rol: vanuit Italië (waar hij nu is voor de ronde van Italië voor onder de 23 jaar) maakte hij een vlog en vond hij de eerder door Pau Heerschap verloren nieuwe editie van de TOF. Gelukkig stuurde hij hem naar Ouddorp, waar de nieuwe TOF met luid gejuich ontvangen werd door de vrijwilligers, geïnterviewden en sponsors.

Zesde editie
TOF magazine staat wederom vol met serieuze én luchtige verhalen over (de mensen van) ons eiland en is gratis af te halen bij diverse verspreidpunten. Dat het al voor de zesde keer gelukt is om zo’n TOF blad gratis te maken en verspreiden, is volledig te danken aan de vrijwilligers en sponsors. Zo’n 20 eilandliefhebbers werken geheel vrijwillig aan het magazine. Daarnaast zijn er inmiddels veel trouwe, maar ook nieuwe sponsors die TOF een warm hart toedragen.

Inhoud
Het magazine zorgt weer voor vele uurtjes leesplezier voor de huishoudens op Goeree-Overflakkee en omstreken. Pau Heerschap verrast ons in zijn nieuwe rubriek met zijn planten- en beestenkennis (geschreven in het Ouddorps en ook te beluisteren op de website). We volgen de boswachter een dagje op de Hellegatsplaten en lezen alles over diverse natuurtalenten: onze Koos die jaren op topniveau fietste, een aanstormend scheidsrechter op hoofdklasseniveau, een harpiste die de sterren in de Melkweg doet bewegen en een groot klein talent die iedereen ademloos kan laten luisteren als ze een boek voorleest . Daarnaast hebben we de mensen op de ‘leugenbankies’ gevraagd waar ze altijd over praten en in de rubriek ‘All you need is TOF’ vertellen mensen die zijn geëmigreerd voor de liefde wat zij missen aan het eiland. En nog veel meer… Kortom: halen die TOF!

Verspreidpunten
Het magazine is vanaf komende week gratis af te halen bij diverse verspreidpunten, waaronder de bibliotheken op het eiland. Ook ontvangen alle sponsors magazines om uit te delen aan hun klanten. Een overzicht van de verspreidpunten staat op de site. Bovendien is TOF magazine te lezen bij kappers en in wachtruimtes van dokters en tandartsen op het eiland. Er zijn slechts 5000 exemplaren van TOF magazine 6 gedrukt. Dus zorg dat je er snel bij bent!