Richard Groenendijk is oak TOF!

Hij staat momenteel zelf enorm in de schijnwerpers en Nederland leert eindelijk Richard Groenendijk kennen. Toen hier op Goeree-Overflakkee zijn naam al rondging, moest de rest van Nederland nog kennismaken. Zo af en toe zagen we hem op de televisie en dat werd de dag erna natuurlijk direct aan de buurvrouw verteld. Een beetje zo’n verborgen trots: je roept het niet hardop op straat, maar erg leuk vind je het wel.

‘Ja, dat is heel erg leuk natuurlijk’, zegt Richard. ‘Als ik in het Oude Luxor Theater speel komen ze bij wijze van spreken met busladingen van het eiland af om te komen kijken. Ik neem het eiland natuurlijk altijd een beetje op de hak, maar ik merk aan de reacties vanuit de zaal dat ze dat alleen maar leuk vinden. Ik vind het echt hartverwarmend wat een lieve reacties ik altijd krijg als ik bijvoorbeeld op d’n Diek loop. En de mensen die het niks vinden zitten toch niet in de zaal, dus die hoor je niet.’

Lees dit exclusieve interview met Richard in TOF magazine 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *