TOF magazine 3 is uit!

Yes! Het is weer gelukt! De derde editie van TOF magazine is uit! Met dank aan al onze toffe sponsors en toffe vrijwilligers is het weer gelukt om een geweldig magazine te maken (al zeggen we het zelf). Met op de voorkant: The Kik! Frontman Dave van Raven woont in Ooltgensplaat en is dus een toffe inwoner. Verrassend voor veel mensen! Want ja, Dave heeft nogal een Rotterdams accent. Maar toch weet hij Flakkeese woorden goed te vertalen hoor. Verder nog heel veel leuke andere artikelen!

En wat deze derde editie extra speciaal maakte is dat we hem onder het toeziend oog van een groot publiek tijdens de start van de Omloop hebben gelanceerd. Met een borrel voor de sponsors en hoofdpersonen van TOF magazine 3, een aankondiging met een geweldig gedicht over de Omloop, een heuze TOF stand en een geweldig publiek die de lopers aanmoedigden met onze speciale TOF vlaggetjes.
Bekijk vooral even de videocompilatie en foto’s voor een impressie van deze lancering.

Inmiddels hebben veel enthousiastelingen het gratis magazine bij onze stand opgehaald en zijn de eerste positieve reacties al binnen! Het is een collectors item, want er zijn er weer maar 5000 gedrukt. Kijk snel ff waar je het magazine kunt halen dus!

i-SMnt56g-L i-mJjqGgT-XLi-pnxj7kQ-XL i-dHcWNJb-XLi-4LgvKkq-XL i-JV7KTgm-XLi-DQLFTsc-XL i-FP4S9Cp-XLi-tKM2RTf-XL i-S2qHjJf-XLi-769v2Jx-XL i-q4G5BMF-XLi-mF7TQVs-L i-v97wSj3-Li-4cS52pw-L i-MhFfWqs-Li-Z4kLLRq-XL i-v97wSj3-Li-qLcLvRF-L i-VvxJZdP-XL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *