Waer leit dat magazine?

Van TOF magazine #1,  #2, #3, #4, #5 en #6 zijn 5000 exemplaren gedrukt. Die zijn op! Maar, niet getreurd! Je kunt ze nog wel digitaal lezen! Magazine 1 kun je HIER lezen, en magazine 2 HIER. Enne, magazine 3 hier! En vooruit, magazine 4 is HIER te vinden. En ja ja, TOF 5 hier! Tjoe, TOF 6 hierrrr… TOF eej?

Als je het leuk vindt om het zevende magazine in handen te krijgen dan moet je snel zijn want de oplage is beperkt!

TOF magazine #7 is op de volgende plaatsen (zolang de voorraad strekt) gratis af te halen.

Landwinkel ’t Zand, Den Bommel
T-Toys in Dirksland
Bibliotheek Middelharnis,
De Vos financiële diensten, Ooltgensplaat
Bibliotheek Ouddorp
VVV Ouddorp
Bibliotheek Oude-Tonge (in ’t Getij)
Troella in Oude-Tonge
19Toen in Sommelsdijk
Solaes in Sommelsdijk
Vogelcentrum G-O in Stellendam

TOF magazine 7 brengen we bij diverse verspreidpunten en sponsors op het eiland. Bij veel van onze toffe sponsors kunt u het magazine ook afhalen. En onze sponsors zitten in elk dorp. Even vragen kost niks… En het magazine ook niet trouwens.. 🙂

TOF magazine is gratis. Om TOF uit te kunnen brengen hebben we geld nodig. Bij sommige van deze plaatsen staat daarom een spaarpot, waar je – geheel vrijblijvend – een bijdrage in kan doen als je ons daarin wilt steunen. Natuurlijk kun je ook vriend worden van TOF. Je krijgt het nieuwste magazine dan thuisgestuurd. Scroll naar beneden voor meer informatie! 

TOF magazine is ook te lezen bij onder andere:
Kapsalons
Huisarts- en tandartspraktijken
Ziekenhuis Van Weel Bethesda
(niet stiekem meenemen hè… ;))

WIL JE ‘M NIET MISSEN? JE KUNT TOF-MAGAZINE OOK HIER BESTELLEN!

Word ‘Vriend van TOF’ en sponsor ons voor een tientje per editie. Voor die € 10,00 sturen we het nieuwste exemplaar van TOF magazine op naar je huisadres én zorg je ervoor dat wij nog meer van dit soort toffe magazines kunnen maken. We zijn geheel afhankelijk van sponsorbijdragen. Het geld kunnen we goed gebruiken voor het maken en uitbrengen van het volgende TOF-magazine!

Het rekeningnummer is NL49 RABO 0300 9735 86 tnv Stichting Trots Op Flakkee.
Zodra het geld is ontvangen sturen we TOF magazine naar je op.

Mail je contactgegevens (inclusief je adres) naar info@trotsopflakkee.nl en vermeld dat je het magazine wilt bestellen… 🙂