Onthulling Paerdje: iedereen is welkom!

Het Paerdje van Kinderboerderij Hernesseroord komt terug! Op zaterdag 23 april 2016 wordt het Paerdje om 11.00 uur onthuld. Iedereen is hierbij van harte welkom.

In 2012 brandde de kinderboerderij tot aan de grond toe af. Het Paerdje raakte hierbij ook zwaar beschadigd. Vorig jaar riepen wij jullie via Facebook op om er via crowdfunding voor te zorgen dat het Paerdje gemaakt kon worden. Super tof: de donaties kwamen al snel binnen! Alle toffe Flakkeeënaars hebben er samen voor gezorgd dat het Paerdje nu in oude staat terug is. ONWIJS BEDANKT!

De onthulling wil je echt niet missen: alle aanwezigen mogen namelijk op de foto met/op het Paerdje. De foto’s worden uiteindelijk verwerkt in een grote collage die op de kinderboerderij komt te hangen. Ook foto’s van vroeger (de afgelopen maanden al veel naar ons gestuurd) komen in deze collage terecht. Op deze manier combineren we de herinneringen van vroeger met de herinneringen die we nu, tijdens de onthulling, maken. Heb jij nog een oude foto met het Paerdje? Plaats die dan op onze Facebookpagina of mail de foto naar info@trotsopflakkee.nl.

De stichting Kinderboerderij bestaat dit jaar 40 jaar. Het Paerdje is zo’n 40 jaar geleden geschonken. Door wie en waarom weten we helaas niet. Weet u meer over de geschiedenis van het Paerdje? Dan horen we dat graag!

Graag tot ziens op zaterdag 23 april om 11.00 uur bij de kinderboerderij! Kijk voor meer info ook op http://www.zuidwester.org/%E2%80%98t-paerdje-van-hernessero…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *