Waer leit dat magazine?

Van TOF magazine #1,  #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8 en #9 zijn 5000 exemplaren gedrukt. Die zijn op (op onze archiefexemplaren na)! Maar, niet getreurd! Je kunt ze nog wel digitaal lezen! Magazine 1 kun je HIER lezen, en magazine 2 HIER. Enne, magazine 3 hier! En vooruit, magazine 4 is HIER te vinden. En ja ja, TOF 5 hier! Tjoe, TOF 6 hierrrr…  TOF 7 hier , TOF 8 hier en TOF 9 hier.

De speciale editie TOF 9,5 is hier online te lezen. En TOF magazine 10? Die lag in 2023 op heel het eiland op de deurmat. Er is ook een digitale versie.

TOF magazine komt tot stand door sponsorbijdragen van lokale ondernemers die TOF een warm hart toedragen. De sponsors bepalen de voorwaarden voor uitgifte van het TOF magazine zelf (bijvoorbeeld gratis bij aanschaf van een product). Op deze manier steunen we de lokale ondernemers. Er wordt geen financiële vergoeding voor het magazine gevraagd.

Check de sponsors (en dus afhaalpunten voor de magazines!) hier.

Het magazine is ook te verkrijgen bij de volgende verspreidpunten:

– de bibliotheken op Goeree-Overflakkee (Oude-Tonge, Middelharnis, Ouddorp).
– Anniek van Zadelhoff Fotografie, Stad aan ‘t Haringvliet
– 19toen/Atelier Jaap Reedijk, Sommelsdijk
– VVV kantoor Ouddorp

WIL JE ‘M NIET MISSEN? JE KUNT TOF-MAGAZINE OOK HIER BESTELLEN!

Word ‘Vriend van TOF’ en sponsor ons voor een tientje per editie. Voor die € 10,00 sturen we het nieuwste exemplaar van TOF magazine op naar je huisadres én zorg je ervoor dat wij nog meer van dit soort toffe magazines kunnen maken. We zijn geheel afhankelijk van sponsorbijdragen. Het geld kunnen we goed gebruiken voor het maken en uitbrengen van het volgende TOF-magazine!

Het rekeningnummer is NL49 RABO 0300 9735 86 tnv Stichting Trots Op Flakkee.
Zodra het geld is ontvangen sturen we TOF magazine naar je op.

Mail je contactgegevens (inclusief je adres) naar info@trotsopflakkee.nl en vermeld dat je het magazine wilt bestellen…