Waer leit dat magazine?

Van TOF magazine #1,  #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8 en #9 zijn 5000 exemplaren gedrukt. Die zijn op (op onze archiefexemplaren na)! Maar, niet getreurd! Je kunt ze nog wel digitaal lezen! Magazine 1 kun je HIER lezen, en magazine 2 HIER. Enne, magazine 3 hier! En vooruit, magazine 4 is HIER te vinden. En ja ja, TOF 5 hier! Tjoe, TOF 6 hierrrr…  TOF 7 hier , TOF 8 hier en TOF 9 hier.

De speciale editie TOF 9,5 is hier online te lezen.

En TOF magazine 10? Die lag in de week van 6 juni op je deurmat (als je op Goeree-Overflakkee woont én Eilanden Nieuws ontvangt). Er is ook een digitale versie. Het magazine is niet af te halen bij sponsors of verspreidpunten. In plaats daarvan is er een andere leuke verrassing met sponsors gedeeld: het TOF paspoort!

TOF magazine komt tot stand door sponsorbijdragen van lokale ondernemers die TOF een warm hart toedragen. Kijk op de social media kanalen van onderstaande sponsors voor de voorwaarden voor het afhalen van een TOF paspoort. De sponsors bepalen de voorwaarden voor uitgifte van het TOF paspoort zelf (bijvoorbeeld gratis bij aanschaf van een product). Op deze manier steunen we de lokale ondernemers. Er wordt geen financiële vergoeding voor het paspoort gevraagd.

Check de sponsors hier.

WIL JE ‘M NIET MISSEN? JE KUNT TOF-MAGAZINE OOK HIER BESTELLEN!

Word ‘Vriend van TOF’ en sponsor ons voor een tientje per editie. Voor die € 10,00 sturen we het nieuwste exemplaar van TOF magazine op naar je huisadres én zorg je ervoor dat wij nog meer van dit soort toffe magazines kunnen maken. We zijn geheel afhankelijk van sponsorbijdragen. Het geld kunnen we goed gebruiken voor het maken en uitbrengen van het volgende TOF-magazine!

Het rekeningnummer is NL49 RABO 0300 9735 86 tnv Stichting Trots Op Flakkee.
Zodra het geld is ontvangen sturen we TOF magazine naar je op.

Mail je contactgegevens (inclusief je adres) naar info@trotsopflakkee.nl en vermeld dat je het magazine wilt bestellen…