Hallo toffe bezoeker!

Welkom bij TOF. TOF staat voor Trots Op Flakkee. En daarmee bedoelen we heel ons prachtige eiland Goeree-Overflakkee. TOF is een initiatief van een aantal enthousiaste flakkeeënaars (die gasten hieronder) die zich geheel vrijwillig inzetten om iedereen enthousiast te maken over ons prachtige eiland. Maar eigenlijk is iedere eilandbewoner TOF!

Wij van TOF vinden dan ook dat we meer trots mogen zijn op Flakkee, want Goeree-Overflakkee is toch te mooi om over te zwijgen? We hebben daarom een belangeloos project opgestart ter promotie van Goeree-Overflakkee. Het team bestaat uit een bonte verzameling van mensen die elk vanuit hun expertise invulling geven aan de stichting Trots Op Flakkee. Van fotograaf tot officemanager en van communicatiespecialist tot enthousiasmeur.

Om deze website te realiseren, het komende magazine en de social media te vullen met interessante, positieve en unieke flakkeese artikelen is veel input en vooral ook professie nodig. TOF biedt dan ook een platform aan professionals (zoals jij als enthousiaste fotograaf, copywriter of tekstschrijver, filmmaker, grafici en vooral ook jij als inwoner van Goeree-Overflakkee) om positieve onderwerpen, foto’s en filmpjes van ons eiland aan te dragen. Je kunt ook je hulp aanbieden om TOF te ondersteunen. En we kunnen nog professionals gebruiken. Let wel: je moet natuurlijk wel trots zijn op Flakkee en je geheel vrijwillig en belangeloos in willen zetten. Heb je een idee? Een mooie foto? Een leuk of bijzonder topic of een andere kijk op Goeree-Overflakkee; van bijzondere inwoners tot ondernemers en van draaiorgel tot festival, laat het ons weten! Je kunt reageren via het contactformulier op de site.

Om het TOF magazine te kunnen (blijven) uitgeven zijn we ook nog op zoek naar sponsoren en vrienden van TOF. Het maken van TOF-magazine kost veel geld. Wil je ons steunen door middel van een financiële bijdrage, dan kun je onze dag niet beter maken! Ook dan kun je reageren via het contactformulier. Kijk ook eens op onze pagina waarop alle toffe sponsoren genoemd staan. Ook zijn we heel benieuwd naar jullie reacties en mening over ons magazine. Laat eens wat horen.

Toffe groet, Team TOF