TOF magazine 11 is uit!

TOF magazine 11 bij diverse verspreidpunten op Goeree-Overflakkee gratis verkrijgbaar. De nieuwe editie werd op woensdag 24 april gelanceerd in de Brewpup van Solaes, gevestigd in de oude Cichoreifabriek in het centrum van Ouddorp. Bij de lancering waren TOF-vrijwilligers, sponsors en geïnterviewden aanwezig om de eerste exemplaren in ontvangst te nemen.

Tien jaar TOF!
Precies 10 jaar na de oprichting van de stichting Trots op Flakkee (TOF) is deze elfde editie van het magazine uitgebracht. Het magazine staat weer vol met originele, interessante en bovenal toffe verhalen over (de mensen van) het eiland. Op de cover staat cabaretier Merijn Scholten, die in Dirksland is opgegroeid. Natuurlijk ontbreekt ook in het elfde magazine de populaire rubriek van Pau Heerschap over dialect niet.

Trots
TOF magazine is nog steeds gratis en zonder advertenties. Dat wordt mogelijk gemaakt door de vele sponsoren. Het belangrijkste doel van de stichting is om de inwoners van Goeree-Overflakkee trots te laten zijn op het eiland en daar draagt dit magazine prachtig aan bij. Het magazine is af te halen bij verschillende verspreidpunten, waaronder de bibliotheken op het eiland en de sponsors. Voor een compleet overzicht, zie onze pagina met toffe sponsors.