TOF magazine 7 nu verkrijgbaar!

Foto: Jaap Reedijk

Het is de vrijwilligers van Trots op Flakkee weer gelukt: donderdag 13 december werd de 7e editie van TOF magazine gelanceerd. Het magazine staat vol met nieuwe, interessante en bovenal toffe stukken over (de mensen van) ons eiland. Leendert van Nimwegen, als grimeur bekend over heel de wereld en ’gewoon’ geboren in Sommelsdijk, staat op de cover. Normaal zorgt hij ervoor dat bekend Nederland er fantastisch uitziet. Nu staat hij zelf in de spotlights. Het magazine wordt vanaf vandaag (14 december) gebracht bij diverse afhaalpunten en is daar gratis af te halen. Ook vertelde voorzitter Alex van Kampen over de ambitie: “TOF 10 moet gratis op de mat bij heel Goeree-Overflakkee. Daar sparen we nu voor!”

Politiehond
Het lijkt het sinterklaasjournaal wel, want bij elke TOF-lancering lijkt de hele bijeenkomst in de soep te lopen. Een politiehond in opleiding zag de TOF vrijwilligers voor inbrekers aan en verscheurde de voorraad. Gelukkig is alles net op tijd opgelost. En over die politiehonden in opleiding… lees je natuurlijk een artikel in de nieuwe TOF.

Zevende editie
TOF magazine staat vol met serieuze én luchtige verhalen over (de mensen van) ons eiland en is gratis af te halen bij diverse verspreidpunten, zoals de bibliotheken op ons eiland (alle afhaalpunten staan op www.trotsopflakkee.nl). In de zevende editie staat onder meer een verhaal over de akkerranden (met gratis TOF zaedzakje om zelf te zaaien), kom je te weten waarom het zo stinkt bij de Hoek van St. Jaepe, leren we Kika Kees beter kennen,  lezen we mooie liefdesverhalen van bijzondere Flakkeese stellen, is er voor kinderen een nieuwe beoordeling van de jongste toffies te vinden en vertelt Pau Heerschap over zeebêêsten (in ’t Ouddurps).

Ambitie
Dat het al voor de zevende keer gelukt is om zo’n TOF blad gratis te maken en verspreiden, is volledig te danken aan de vrijwilligers en sponsors. Zo’n 20 eilandliefhebbers werken geheel vrijwillig aan het magazine en de social media kanalen. Daarnaast zijn er inmiddels veel trouwe, maar ook nieuwe sponsors die TOF een warm hart toedragen. En dat in uniek! Want waar andere magazines een verkoopprijs moeten hanteren, is TOF magazine hierdoor nog steeds gratis. Elke editie worden er 5000 exemplaar gedrukt en verspreid. Het is een grote wens van TOF om de tiende editie op alle deurmatten op het eiland te laten belanden. Maar daarvoor is veel geld nodig. Tof sponsoren? Kijk op de pagina ‘toffe sponsors’.