LANCERING TOF MAGAZINE #2

De stichting Trots Op Flakkee (TOF) vierde donderdagavond 10 december de lancering van de tweede editie van TOF-magazine. Even dreigde het nog mis te gaan: de Sint was de nieuwe editie per ongeluk vergeten te bezorgen en zat weer in Spanje. YouTuber Giovanni Latooy uit Oude-Tonge wist op tijd contact met hem te leggen. De circa 70 aanwezigen (sponsoren, geïnterviewden en zogenoemde ‘toffe lui’) genoten zichtbaar van het optreden van Sinterklaas die samen met de filmende  YouTube-ster bij Brasserie ’t Vingerling binnenviel met de magazines.

YouTube ster
Op de cover van de vorige editie van TOF magazine (die in maart van dit jaar verscheen) stond cabaretier Richard Groenendijk. Ook nu staat er een grote ster op de voorkant: YouTuber Giovanni Latooy. Inmiddels heeft hij meer dan 200.000 abonnees op YouTube. Tijdens de lancering werd een filmpje van Giovanni getoond, waarin hij bij de MD10 (Havenhoofd, Middelharnis) een belangrijke vondst doet. Hij belt Sinterklaas, die inmiddels al terug is in Spanje. Redden ze het om op tijd bij Brasserie ’t Vingerling aan te komen voor de lancering van het magazine? Tijdens de lancering werden de laatste beelden van dit verhaal gefilmd. Het filmpje staat binnenkort online.

Magazine
In de tweede editie van TOF magazine staat niet alleen een interview met Giovanni, maar ook met kitesurflegende Youri Zoon, magiër Gelein Ruts en oud-wielrenner Leen Poortvliet. Daarnaast zijn er meerdere interessante rubrieken terug te vinden zoals “toffe uutdruksels”, “toffe weels”, “Vurkje prikke” en “Flakkee heit talent”. In het magazine is zelfs nog een korte cursus dialect te vinden voor de ‘overkanters’ onder ons. En natuurlijk komt ook het ‘toffe kiekje’ weer terug.

Gratis
TOF-magazine is gratis af te halen bij verschillende verspreidpunten op het eiland. Doe dit snel, want de oplage is beperkt en op is op. De verspreidpunten zijn te vinden op deze website.

Stichting
Trots op Flakkee is een initiatief van een aantal enthousiaste flakkeeënaars die hard werken om – geheel belangeloos –  een positieve weergave te realiseren die recht doet aan ons prachtige eiland. TOF vindt dat we onze trots op Flakkee wat meer mogen uiten, want Goeree-Overflakkee is toch te mooi om over te zwijgen? Daarom hebben we een  project opgestart ter promotie van Goeree-Overflakkee. Het team bestaat uit een bonte verzameling van mensen die elk vanuit hun expertise invulling geven aan de stichting TOF. Van fotograaf tot officemanager en van communicatiespecialist tot enthousiasmeur.

Sponsors
Om het TOF magazine uit te kunnen (blijven) geven en de website in te lucht te houden, is TOF op zoek naar sponsoren en vrienden van TOF. Diverse toffe bedrijven hebben zich al bij ons aangesloten (zie ook: toffe sponsors op www.trotsopflakkee.nl). Is jouw bedrijf ook trots op Flakkee en wil je ons steunen? Laat het ons weten via het contactformulier op de website!

Bekijk de foto’s bovenaan het nieuwsbericht om een indruk te krijgen van de avond.

Foto’s: Dick van der Veer en Jaap Reedijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *