‘t Paerdje van Hernesseroord: bedankt!

Foto: Jaap Reedijk

Wat zijn jullie TOF zeg! Want dankzij jullie is de crowdfunding actie om ‘t Paerdje van Hernesseroord te laten restaureren een succes geworden. Op 7 november is de cheque ter waarde van € 1.000, namens jullie allemaal, overhandigd aan een zeer dankbare kinderboerderij Hernesseroord. De planning is dat het paardje in maart geheel hersteld weer wordt geplaatst op de originele plaats.

PAERDJE?
Ja, het Paerdje! Wie kent ‘m niet? Jarenlang stond ‘ie op de kinderboerderij in Hernesseroord en heeft ‘ie honderden kinderen op z’n rug gedragen. Jaren geleden is het Paerdje verwoest door de brand. Op Facebook zijn we een actie gestart om het Paerdje te laten maken. En doordat alle toffe mensen binnen no-time € 1000 hebben overgemaakt, kan het Paerdje nu echt gemaakt worden.

FOTO-OPROEP
Bij deze nogmaals een oproep om foto’s in te sturen van jezelf, van (klein)kinderen, van familie of van vrienden op ‘t paerdje. Alle foto’s worden verzameld en verwerkt in een collage, die opgehangen wordt bij de kinderboerderij. Een mooie herinnering aan mooie jeugdmomenten met ‘t paerdje. Stuur jouw foto naar info@trotsopflakkee.nl. Hartelijk dank, ook namens Hernesseroord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *