TOF magazine 9 nú verkrijgbaar!

Op donderdag 12 december lanceerde het toffe team de negende editie van TOF magazine in Bistro Skål in Ouddorp, vergezeld door kunstenaar Joep Luijckx en Hollands Next Topmodel finaliste Lenny Kruider. Vanaf nu is het magazine weer gratis af te halen bij de diverse verspreidpunten en sponsors op het eiland (te vinden onder het kopje ‘Waer leit dat magazine’.

Het magazine staat weer vol met originele, interessante en bovenal toffe stukken over (de mensen van) ons eiland. Het thema is ‘winnen of verliezen’. Lenny Kruider komt uit Sommelsdijk en is komende week te zien in de finale van het RTL-programma Hollands Next Topmodel. En of ze nu wint of niet: één magazinecover heeft Lenny in ieder geval al op haar cv staan… Ze straalt op de voorkant van het tofste magazine van ons eiland en omstreken. In het magazine vertelt ze met haar ouders (eigenaren van beddenspeciaalzaak Kruider) over haar deelname. In het magazine staat ook een interview met kunstenaar Joep Luijckx, die met jongste ‘toffie’ Coen van Nimwegen de hoofdrol speelde in de lanceringsvideo.

Barstensvol toffe verhalen
In de negende editie leest u verder het verslag van Coen, die met schatzoeker (en succesvol vinder!) Arco Hoekman op zoek ging naar een nieuwe schat. Ook ging TOF in gesprek met twee ecoboeren op ons eiland, keken ze binnen bij verschillende mensen die in verschillende dorpen in de Kerkstraat wonen (zelfde straet, arre durp), brachten ze een bezoek aan de HBS in Middelharnis en spraken ze inwoners waarvan we kunnen zeggen dat de liefde voor ons eiland wel héél diep zit. Zij hebben namelijk allemaal een tattoo laten zetten die te maken heeft met Goeree-Overflakkee. Kortom, halen dat magazine!

Ambitie
Dat het al voor de negende keer gelukt is om zo’n TOF blad gratis te maken en verspreiden, is volledig te danken aan de vrijwilligers en sponsors. Zo’n 25 eilandliefhebbers werken geheel vrijwillig aan het magazine en de socialmediakanalen. Daarnaast zijn er inmiddels veel trouwe, maar ook nieuwe sponsors die TOF een warm hart toedragen. En dat is uniek! Want waar andere magazines een verkoopprijs moeten hanteren, is TOF magazine hierdoor nog steeds gratis verkrijgbaar. Elke editie worden er 5000 exemplaar gedrukt en verspreid. Het is een grote wens van TOF om de tiende editie op alle deurmatten op het eiland te laten belanden. Er is veel geld nodig om dit toffe plan te realiseren. Ondernemers kunnen TOF sponsoren via www.trotsopflakkee.nl.

Coen van Nimwegen, Lenny Kruider en Joep Luijckx