TOF magazine 9,5 is uit!

TOF steunt lokale ondernemers met verspreiding nieuw magazine
Na nummer 9 komt… TOF magazine 9,5!

2020 zou een bijzonder jaar worden met een feestelijke lancering van de tiende editie van TOF magazine. Helaas werd 2020 bijzonder door een minder leuke reden. De plannen voor de jubileumeditie zijn meerdere keren uitgesteld, maar nu vond het bestuur van de stichting Trots Op Flakkee het toch echt te lang duren. Iedereen kan namelijk wel iets TOFs gebruiken op dit moment. Omdat alles even ‘anders is dan anders’ en we het feestje van editie 10 graag tegoed houden, is het ludieke idee uitgevoerd om TOF 9,5 uit te brengen. Het magazine is vanaf nu verkrijgbaar!

Lokale ondernemers steunen
TOF magazine komt tot stand door sponsorbijdragen van lokale ondernemers die TOF een warm hart toedragen. Het bestuur van de stichting vond het niet gepast om in deze voor veel ondernemers lastige tijd aan te kloppen voor een financiële bijdrage. Dat is dan ook niet gebeurd. De spaarcenten zijn bij elkaar gelegd en er is besloten een ‘andere’ editie uit te brengen, als cadeautje aan de trouwste sponsors. Zij ontvingen in de afgelopen week allemaal een flinke stapel TOF magazines, die zij onder eigen voorwaarden – maar uiteraard kosteloos – mogen verspreiden onder hun klanten. TOF hoopt op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan een ‘boost’ van afspraken bij lokale winkeliers, bestellingen voor restaurants en aanloop voor dienstverlenende bedrijven.

Pieken en dalen
Het thema van TOF 9,5 is ‘pieken en dalen’. Op de cover van het magazine staat Noah Seelmann. De geboren en getogen Oude-Tongenaar is een belangrijke man achter het succes van zangeres Davina Michelle, speelt in normale tijden de sterren van de hemel op grote poppodia, festivals en trad zelfs op in De Kuip en heeft als doel meer talenten wereldberoemd te maken. Verder zijn in het magazine verhalen te lezen over (golf)surfen, de eilandelijke brommerclub, bijgeloof, een kijkje in het atelier van en schilderen met Jaap Reedijk en natuurlijk de vaste bijdrage van Pau Heerschap.

Anders dan anders
Editie 9,5 is anders dan anders, maar zeker niet minder leuk! Omdat het de negen-en-een-halve editie is, is ook gekozen voor een half formaat (maar wel het dubbele aan inhoud!). Twee keer zo lang genieten dus. De editie is in een lagere oplage (2.500 in plaats van 6.000) uitgebracht. Het magazine is alleen verkrijgbaar bij de sponsors en ligt dus niet bij openbare verspreidpunten, zoals de bibliotheek en het VVV kantoor. TOF magazine is ook te lezen bij de meeste kappers en zorgaanbieders op het eiland. Alle sponsors zijn te vinden op de pagina waer leit dat magazine.

Sinds 25 april is het magazine ook online te lezen.